Facebook

Simfonie de delicii culinare. Un univers ascuns privirilor multimii, in inima orasului Medias

Daca vrei sa te relaxezi sau sa faci o petrecere, conteaza pe echipa noastra. Ne place ceea ce facem si ne si pricepem mai bine ca oricine.

Dupa plimbari, excursii sau afaceri, te poti delecta in voie cu meniurile savuroase pe care bucatarii nostri le concep special pentru ca experienta ta sa fie completa.

Daca e prea cald sau prea frig, te invitam in restaurant, in crama sau la bar. In oricare dintre aceste locuri poti sa alegi dintr-o varietate larga de meniuri si de atmosfere!

Hotelul Traube sta pavaza. Odata ce pasesti in interior faci o adevarata incursune imaginativa in istorie. De aici si pana in gradina de vara e doar un pas. Ferita de tumultul strazii si al orasului, gradina de vara te invita la reverie. Fiecare planta, fiecare floare si fiecare arbore iti spun povesti, poezii sau cantece demult uitate. Nu ne intreba cum ghiceste natura starile tale. Pur si simplu stie. Asa dupa cum noi stim sa te facem sa te simti bine aici.

Daca doresti sa organizezi un eveniment important in viata ta personala, te asteptam la  la noi. Stim ca ai pretentia ca totul sa se desfasoare la nivel de excelenta si ne mandrim ca ne ridicam de fiecare data la inaltimea asteptarilor clientilor nostri!

 

Lasa in grija noastra toate detaliile. Trebuie doar sa ne spui:

1. Ce fel de eveniment doresti sa organizezi: de afaceri sau personal

2. Cate persoane doresti sa inviti?

3. Ce fel de preparate ti-ar placea?

4. Ce muzica preferi?

5. Cand vrei sa se desfasoare evenimentul?

6. In ce loc din hotelul Traube doresti sa se desfasoare?

7. Care este bugetul alocat? Daca nu ai conturat inca un buget, noi te putem ajuta cu mai multe variante de propuneri.

 

Poti raspunde la aceste intrebari aici iar noi iti vom trimite informatiile si sugestiile de care ai nevoie.

Daca te grabesti, ne poti suna la numarul: 0269.844.898

 

Un strop de timp liber poate fi folosit la maximum

  • Hotelul Binder Bubi Medias, singurul hotel de 4 stele din zona, al carui centru de wellness este o incantare, cu piscina sa minunata cu acoperis de sticla care te face sa te simti in mijlocul naturii;
  • Ferma Trei Stejari cu micul sau muzeu al satului, cu gospodarii din diverse zone ale tarii, Crama din deal, animalele domestice si gradinile, toate te invita la aventura si relaxare in acelasi timp.
  • Motelul L&G iti pune la dispozitie baza sa sportiva, daca esti un practicant al tenisului, fotbalului sau al exercitiilor de sala. Tot aici poti participa activ sau ca spectator la competitii sportive nationale si internationale.
Îți place? Recomandă și altora: