Facebook

Termeni si conditii

Bine ati venit pe site-ul http://hoteltraube.ro. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

SC Daflog SRL cu sediu in Garii nr 17, Medias, jud Sibiu, Nr.ord.Reg.Com.: J32/717/2004, Cod de înreg. fiscală: RO16418795, este proprietarul/administratorul website-ului http://hoteltraube.ro

SC Daflog SRL, isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

1. Informatii personale

Utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea site-ului Hotel Traube Medias. Hotel Traube Medias nu poate fi facut responsabil pentru actiunile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea datelor personale.

2. Drepturile utilizatorului

Hotel si Restaurant Traube garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, fara acordul scris al SC Daflog SRL.

3. Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale sunt utilizate de catre Hotel Traube Medias pentru inregistrarea si confirmarea comenzilor/rezervarilor, pentru informarea prin e-mail, posta sau curierat.

Datele dumneavoastra personale se vor transmite autoritatilor in drept conform cerintelor legii (Hotararea 237/2001 republicata , articolul 2(9) din Norma.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. Hotel Traube se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si Hotel Traube Medias.

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.

Hotel Traube Medias se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Regulamentul 679/2016 si Legea 190/2018, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresa SC Daflog SRL, se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, sau sa stearga datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor legislatiei mai sus mentionate.

Hotel Traube Medias certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Regulamentul 679/2016 si Legea 190/2018 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

a. dreptul de a cere SC Daflog SRL sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;

b. dreptul de a cere SC Daflog SRL sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Regulamentului 679/2016 si a Legii 190/2018;

c. dreptul de a cere SC Daflog SRL sa inceteze, prelucrarea datelor sale personale;

d. dreptul de a cere SC Daflog SRL sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.
Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa izabella@daflog.ro.

In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia a terte persoane si sa fie folosite in mod abuziv: SC Daflog SRL garanteaza securitatea sistemelor informatice.

Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele SC Daflog SRL.

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI Hotel Traube SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

4. Copyright

Intregul continut al site-ului Hotel Traube Medias – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea SC Daflog SRL si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC Daflog SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

5. Mod de lucru.

Prin accesarea site-ului Hotel Traube Medias, folosirea, vizitarea, cumpararea de servicii sau trimiterea de e-mail-uri adresate Hotel Traube Medias, comunicarea se realizeaza in mod electronic.

Pe site-ul Hotel Traube Medias se pot face cereri de rezervare. Solutionarea cererilor de rezervare (confirmare sau infirmare) se face in maxim 120 minute, de luni pana vineri intre 9:00 si 17:00.

Utilizatorul nu poate considera confirmata o rezervare decat dupa ce a primit confirmarea prin fax si/sau email de la Hotel Traube Medias.

In functie de modul de garantare a rezevarilor, acestea pot fi:

- negarantate – rezervarea este valabila pana la ora 18:00 in ziua sosirii; sosirile dupa aceasta ora trebuie specificate explicit in campul ‘Comentariu’

- garantate cu carte de credit – rezervarea este valabila pana a doua zi dimineata. In caz de nesosire SC Daflog SRL va retine contravaloarea primei nopti de cazare.

6. Plata serviciilor

Plata serviciilor se poate efectua in avans prin ordin de plata sau la receptie la momentul prestarii serviciilor de cazare.
SC Daflog SRL accepta urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, precum si cardurile emise in America de Nord/Canada.

7. Anulari / nesosiri

Nesosire sau rezervare neonorata reprezinta rezervarea confirmata si neanulata in urma careia clientul nu a ajuns la hotel la data stabilita. In cazul unei nesosiri rezervarea isi pierde valabilitatea. Anularea unei rezervari de catre utilizator se poate face in orice moment, inclusiv in ziua sosirii daca rezervarea este garantata. Daca anularea se face cu mai putin de o zi lucratoare inainte de data sosirii, rezervarea poate fi considerata nesosire. Anularile se fac la receptie sau prin email. Anularile transmise prin alt mod catre Hotel Traube Medias pot sa nu aiba efect si anularea sa nu se efectueze.

Hotel Traube Medias isi rezerva dreptul de a anula fara avertisment orice rezervare efectuata de utilizatori care au facut in mod repetat rezervari negarantate ce nu au fost onorate.

8. Tarife

Tarifele afisate in site sunt tarife de cazare pe camera pe noapte, includ TVA si mic dejun dar nu includ alte eventuale taxe (ex: taxa hoteliera). Exceptiile sunt specificate clar pe site.

Tarifele se pot schimba in orice moment. Majorarile de tarife nu afecteaza rezervarile deja confirmate. Reducerile de tarife pot afecta sau nu rezervarile confirmate.

9. Plati / garantii

Efectuarea rezervarilor prin site-ul Hotel Traube Medias este gratuita. Plata serviciilor rezervate se poate face la receptia hotelului in momentul cazarii, sau in avans catre SC Daflog SRL. Stabilirea modului de plata se face in momentul efectuarii rezervarii si numai prin selectarea posibilitatilor din meniul site-ului. Eventualele solicitari legate de modul de plata inscrise in campul ‘Comentarii’ din ecranul de rezervare nu sunt luate in considerare. Site-ul poate sa nu permita alegerea unui anumit mod de plata.

In anumite situatii sistemul poate accepta doar plata in avans sau garantarea cu carte de credit a primei nopti de cazare.

Anularea pachetelor speciale (de ex. Revelion) poate fi facuta doar prin e-mail, asa cum urmeaza:

- in primele trei ore – fara taxa de anulare

- dupa trei ore – taxa de anulare de 100% (valoarea pachetului se incaseaza si nu se returneaza)

In cazul garantarii cu carte de credit, se obtine de la banca o autorizare pentru o suma egala cu valoarea primei zile de cazare. In caz de nesosire SC Daflog SRL va retine aceasta suma.

10. Informatiile introduse de utilizator

Datele de rezervare ale utilizatorilor sunt confidentiale. La rezervare se transmit hotelului doar informatiile esentiale necesare efectuarii rezervarii. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datele de rezervare trebuie completate cu atentie. Hotel Traube Medias poate anula fara avertisment rezervarile efectuate pentru care se constata ca au fost introduse date eronate. De asemenea, Hotel Traube Medias poate anula orice rezervare efectuata de catre un utilizator care nu poate fi contactat telefonic in legatura cu rezervarea efectuata, dar nu si daca utilizatorul respectiv a mai efectuat rezervari prin Hotel Traube Medias si acestea au fost onorate sau daca serviciile rezervate au fost platite in avans sau garantate cu carte de credit

11. Litigii

Prin folosirea site-ului (vizitarea sau cumpararea serviciilor), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna ‘Termeni si conditii’ de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea SC Daflog SRL. In cazul unor eventuale conflicte intre SC Daflog SRL si utilizatori, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

12. Dispozitii finale

Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Societatea SC Daflog SRL isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului Hotel Traube Medias, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Societatea SC Daflog SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., si nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul Hotel Traube Medias, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.

Îți place? Recomandă și altora: