Facebook

Evenimente de afaceri

Potrivit evenimentelor de dimensiuni mici si mijlocii, hotelul Traube te va surprinde prin felul in care este renovat, cu respect fata de arhitectura epocilor care si-au lasat amprenta pe cladire: de la nivelul subsolului unde se afla crama si pana in varful acoperisului sau in gradina. Dotarile ultramoderne sunt adaugate atat de discret incat par firesti.

Sala de conferinte te aduce in atmosfera epocii moderne prin mobilier, utilitati si designul interior si este locul perfect pentru desfasurarea conferintelor, meselor rotunde, seminariilor, trainingurilor si a altor actiuni la care numarul de participanti nu depaseste 40 de persoane.

La coffee break, ii poti invita pe participanti in bar sau pe terasa, mai ales cand vremea este frumoasa.

Pentru micul dejun si pranz, restaurantul si terasa sunt alegeri excelente, iar pentru seara iti propunem sa incerci crama.

De asemenea, pentru evenimentele festive din viata companiei tale, te asteptam in restaurant, in crama sau pe terasa. De la gale si pana la petreceri corporate, aceste locuri se pot modula in functie de necesitati si dorinte astfel incat sa ofere fiecarui eveniment un aer aparte si sa-l sustina pentru a fi cel mai bun.

Pentru oaspetii sositi din tara sau din strainanatate, in hotelul Traube exista posibilitatea de cazare in conditii de 3 stele, de nivelul standardelor internationale.Poti opta pentru rezervarea in totalitate a hotelului Traube, pentru evenimentele de afaceri.

 

Stim ce inseamna organizarea unui eveniment

asa ca poti lasa in grija noastra toate detaliile. Trebuie doar sa ne spui:

1. Ce fel de intrunire doresti sa organizezi: de afaceri sau personal

2. Cate persoane doresti sa inviti?

3. Ce fel de preparate ti-ar placea?

4. Ce muzica preferi?

5. Cand vrei sa se desfasoare evenimentul?

6. Care este bugetul alocat? Daca nu ai conturat inca un buget, noi te putem ajuta cu mai multe variante de propuneri.

 

Poti raspunde la aceste intrebari aici iar noi iti vom trimite informatiile si sugestiile de care ai nevoie.

Daca te grabesti, ne poti suna direct la numarul: 0269.844.898

Avem experienta in organizarea de evenimente, suntem flexibili si iti vom veni in intampinare cu sfaturi si sugestii. Spune-ne ce iti doresti si iti vom indeplini visul.

Îți place? Recomandă și altora: